UA | RU
0
color
Ваш заказ

0

cart

К сожалению, Ваша корзина пуста. Перейдите в каталог и выберите нужную Вам вещь.

В каталог

Ваши отзывы и предложения

Катя / 24.10.2020

Покупала кофту со своим принтом. Выполнили заказ быстро и я его забрала уже на следующий день (живу в Киеве). Понравилось общение с менеджером, очень конкретное и по сути. Моя толстовка очень приятного качества, я очень довольна! Закажу что-то еще позже

МЫ

Чудово, ми дуже раді це читати))) Чекаємо на вас знову!

Маргарита / 22.10.2020

Хороший сервис и качество товара) всё очень понравилось) спасибо)

МЫ

Дуже раді, що вам сподобалось здійснювати в нас покупки!) З нетерпінням чекаємо на вас знову!

Андрій / 12.10.2020

Брав шопер в подарунок. Якість принту і самого шопера дуже крута!!!

МЫ

Дуже раді, що вам сподобався шопер! Чекаємо на вас знову!)

Василь / 24.09.2020

Замовляв футболку якісь дуже крута. Швидка доставка і приємний персонал. Рекомендую цей інтернет магазин

МЫ

Ми дуже вдячні, що ви високо оцінили наш бренд!)

Олексій / 20.09.2020

Замовляв шкарпетки з різними принтами на подарунки, всім все дуже сподобались! Якість відмінна і дуже оперативно все прийшло! Дякую, неодмінно замовлю ще!)

МЫ

Чудово!) Ми дуже раді, що вам все сподобалось)

Аня / 20.09.2020

Здравствуйте! А обложка твёрдая?

МЫ

Блокнот “Flowerpot” - має не тверду обкладинку :)

Петро / 15.09.2020

Худі - просто шикарне, брав з власним принтом - це топ, дякую

МЫ

Дуже вдячні вам за відгук, ми з нетерпінням чекаємо на вас знову!)

Соня / 06.09.2020

Шопер прийшов! Це просто бомба!! Все як я хотіла!

МЫ

Ми дуже раді, що вам сподобалось, чекаємо на вас знову!)

Анна / 28.08.2020

Замовляла щоденники дітям в школу! Ми дуже задоволені, якісна обкладинка і цікаве наповнення з розмальовками! Дякуємо!

МЫ

Супер) З нетерпінням чекаємо на наступні ваші покупки)

Юлия / 16.08.2020

Заказывала дневник в школу для ребенка. Получили очень быстро и качество отличное, твердая 5-ка!

МЫ

Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість товару та наші старання!)

Ліля / 03.08.2020

Дуже оперативно доставили мою посилку з одягом, дякую!

МЫ

Супер, ми дуже стараємось, щоб ви отримали вчасно)

Алина / 14.07.2020

Получила товар быстро. Очень качественный товар. Спасибо! Буду заказывать еще и рекомендовать знакомым

Анна / 14.07.2020

Здравствуйте, когда будет в наличии?

МЫ

Привіт) Пін “Sad Pepe” - поки не очікуємо найближчим часом(

Люба / 11.07.2020

Замовила флягу нещодавно і мені дуже швидко прийшла посилочка і я дуже задоволена!!!! Магазин дуже крутий, але найважливіше це ваш колектив!!! Він дуже привітний і приємний! Буду замовляти ще!

МЫ

Нам дуже приємно, що вам сподобалось робити в нас замовлення))) Ми чекаємо на вас знову!

Романенко Марыя / 08.07.2020

Дякую за щоденник.Дуже класний я задоволена!

МЫ

Супер! Ми дуже раді, що вам все сподобалось) Чекаємо на вас знову!)

Анна / 08.07.2020

Здравствуйте! Есть вопрос по фляге “BATMAN&ROBIN” :) Можно чтобы надпись была на русском языке и добавить имя? Или она уже никаким изменениям не подлежит?

МЫ

На жаль по флягам принт не змінюється(

Олена / 26.06.2020

Дуже задоволеннi покупкою у вашому магазинi.Особливе враження було вiд упаковки та подаруночка в серединi.

МЫ

Нам дуже приємно, ми стараємось для вас та чекаємо знову!)

Іван / 25.06.2020

Замовляв чашку з власним принтом. Виконали в той самий день і вже на наступний я отримав в Львові! Дуже задоволений

МЫ

Чудово, ми стараємось якнайшвидше відправляти і раді, що ви оцінили швидкість доставки) З нетерпінням чекаємо на вас знову)

Ліля / 10.06.2020

Я тепер за кепками лише сюди :) Взяла наложкою дві кепки, бо переживала за якість, але все норм, дякую :*

МЫ

Супер, ми дуже раді, що ви залишились задоволені якістю товару! Чекаємо на вас знову)

Елена / 28.05.2020

Замовляла товари на подарунок і залишилась дуже задоволеною, не говорячи вже про іменинника!

МЫ

Ми раді, що подарували посмішку одразу двом людям)) Будемо раді прийняти ваші нові замовлення)

Максим / 15.05.2020

Замовляли світшот на подарунок, приїхало все вчасно! Дуже вдячні вам!

МЫ

Ми стараємось відправляти якнайшвидше, щоб ви були завжди задоволені)

Татьяна / 09.05.2020

Заказывала кепку со своим принтом, осталась довольна. Все ровненько и красиво, спасибо!

МЫ

Завжди вам раді і чекаємо на ваші нові замовлення :-)

Евгений / 04.05.2020

Очень крутая футболка, после стирки все норм

МЫ

Супер! Ми стараємось, щоб ви отримували товари найвищої якості)

Ольга / 04.04.2020

Замовила футболочки вони просто бомбезні, дуже круті!! Доставка швидка та якість приємна!!

МЫ

Дуже раді, що вам все сподобалось!) Ми з нетерпінням чекаємо на вас знову :)

Юлія / 10.02.2020

Швидко, якісно, приємні в спілкуванні, рекомендую))

МЫ

Дуже вдячні вам за відгук, ми з нетерпінням чекаємо на вас знову!)

Ліна / 07.02.2020

Дякую за замовлення

МЫ

Завжди раді, чекаємо на вас знову!)

Марина / 28.01.2020

Замовляла тут футболку, все прийшло вчасно, якість хороша, дякую!

МЫ

Чудово :) Чекаємо на ваші нові замовлення)

Дмитрий / 23.12.2019

Очень хороший магазин, всё быстро и качественно) Большое спасибо ☺️

МЫ

Нам дуже приємно, чакаємо на вас знову)

Марія / 12.12.2019

Пссс, по-секрету, брала тут подарунок хлопцю на Миколая. Вже все прийшло, я переглянула і це просто БОМБА. Думаю йому дужее сподобається, Дякую Вам Велике!

МЫ

Це чудово!) Будемо раді бачити вас знову)

Валентина / 03.12.2019

Почну з хорошого:) шкарпетки непоганої якості.На цьому гарні новини закінчилися:( Замовлення робила більше ніж на 1000 грн. (на сайті зазначена інфа, що при замовленні більше ніж, 1000 грн доставка безкоштовна) в "Чорну п'ятницю", проте, як виявилося, при замовленні у Цей День - ця послуга не діє. При спілкуванні з менеджером про це не було мені повідомлено. Невеличка неприємність - Проїхали. Саме головне, при оплативши доставку- дістаю своє замовлення (18 шкарпеток) бачу ЧУДО. УВАГА, замість дитячих шкарпеток (ред фокс) є шкарпетки дорослі (ф....ю.). При цьому ще, відсутня етикетка в декількох парах.

МЫ

Доброго дня, через великий потік замовлень на Чорну Пятницю, міг статисть пересорт однієї пари( Ми дуже перепрошуємо, та зробимо вам безкоштовну заміну цих шкарпеток.

Алекс / 03.11.2019

Покупал свитшот на подарок. Качество отличное! Быстрая доставка. Возьму на днях и себе такой

Олесь / 11.11.2019

Світшот дужє крутий. Купляв на подарунок. Все сподобалось.

Валєра / 17.11.2019

Дякую за світшот. Дружина задоволена. Навіть попросила написати відгук)

Оля / 02.11.2019

Долго лазила у Вас по сайту, не могла определиться . Все крутое у Вас) Заказала таки свитшот, какой же он мякгий и теплый )) Доставка молниеносная) Заказывайте!

Ева / 22.11.2019

Заказала бананку и свитшот. На следующий день все уже забрала с почты. Ребята, вы супер! Качество и сервис просто космос!

Марічка / 16.11.2019

Тут я купила свій ідеальний світшот. Це тепер моя любов, дуже часто в ньому ходжу. Супер якість і вигляд . Дякую Вам!

Юля / 17.11.2019

Які в вас круті світшоти) купила поки що 2 штуки, але думаю, що скоро куплю у вас ще як мінімум стільки ж) і доречі класний подарунок комусь) Точно рекомендую!

Макс / 23.11.2019

Ваш теплющий свитшот и термочашка уже долгое время меня спасают в дороге на работу. Спасибо тепло и уют!

Алина / 25.11.2019

Я давний фанат Вашей канцелярии! Какие у Вас крутые планеры, блокноты. А теперь я еще и фанат Вашей одежды. Ваши свитшоты это просто чудо. Постоянно что то покупаю)

Инга / 02.11.2019

Классный магазин в Тернополе) Всегда можно что-то найти на подарок. В этот раз остановилась на кофте с принтом и как всегда прямое попадание в цель.

Дмитрий / 01.11.2019

Заказывал тут не раз и одежду, и бананки и всякую мелочь. В этот раз брал свитшот, и все как обычно на высоте. Рекомендую.

Татьяна / 26.11.2019

Решила, что обязательно должна написать Вам отзыв. Заказывала этот свитшот. Он просто СУПЕР! Давно такой хотела. Качество и цена отличная! И спасибо за быструю отправку!

Ольчик / 14.11.2019

Замовляла світшот. Боялась прогадати з розміром, але дякуючи консультантам все підійшло ідеально. Якісний, все гарно прошито , ще й красивий ) Я задоволена)

Андрей / 28.11.2019

Хочеться сказать большое спасибо ребятам за их быструю и качественную работу! Заказывала свитшот, качество супер. Стирок уже было не мало , а он как новый!!!

Вася / 19.11.2019

Замовляв футболки зі своїм надписом і вирішив ще взяти собі світшот. Принти зробили, якісно і що головне швидко, а светер просто бомба на наші холоди. Однозначно рекомендую!

Анита / 27.11.2019

Заказывала свитшот и шапку. Все качественное, яркое. Я довольна! Спасибо, буду обращаться еще!

Ирина / 05.11.2019

Классный магазин. Особенно меня порадовало, что можно быстро найти подарок для любого человека ( по возрасту, интересам, профессии, тематике принта). Мне это очень помогло при выборе свитшота! Спасибо Вам!

Саня / 24.11.2019

Магазин супер! Не перший раз тут замовляю, але раніше якось обмежувався дрібничками на подарунок. Але кофта перевершила всі сподівання

Олег / 03.11.2019

Замовляв цей світшот сестрі на подарунок. Гарний , якісний і швидко доставили.

Ксю / 06.11.2019

Почитала отзывы, решила заказать свитшот и не прогадала. Качество бомба. Быстрая доставка. Всем рекомендую!

Ксения / 06.11.2019

Заказывала шапку, очень теплая и удобная, хорошо сидит.

МЫ

Чудово, дякуємо що обрали нас :)

Ірена / 24.10.2019

Замовила червоний світшот подружці, яка щойно записалась в зал) хороша якість як принта, так і самого світшота

Інна / 05.10.2019

Все просто на висоті, замовляла багаато шкарпеток, всі дуже зручні, клас)

МЫ

Ми дуже раді що все підійшло, а також в нас появились нові моделі!)

Екатерина / 25.08.2019

Заказывала футболку "Будни" очень быстро доставляют в Киев, на след. день уже забрала, всем довольна, спасибо!

МЫ

Супер, ми будемо чекати на вас знову)

Artist_need? / 15.06.2019

Чудовий сайт,але я не знаю як заповнити анкету де потрібен художник,а так 5 зірок

МЫ

Дякуємо, ось тут заповнюйте) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmyDs680qSNKYOfEFwBe5loABbtnZFsTD14k91W6AaF_CEwg/viewform?usp=sf_link

Олександр / 15.06.2019

Замовляв неодноразово речі, все дуже оперативно і якісно, ви молодці!

МЫ

Ми стараємось щоб ви були задоволені)

Анна / 12.06.2019

А чоловічих таких немає?

Поліна / 08.06.2019

Дуже дякую за світшот, все класно!

МЫ

Завжди вам раді в нас)

Мар‘яна / 03.06.2019

Отримала все вчасно, імениннику сподобалось! Замовляла футболочку)

МЫ

Супер, будемо вам знову раді)))

Руслана / 26.05.2019

Замовляв шкарпетки собі та дівчині, все дуже сподобалось!

МЫ

Супер, чекаємо на вас знову)

Марина / 24.05.2019

Все швидко відправили, товари гарні та якісні, замовляла канцелярію, рекомендую!

МЫ

Супер, чекайте оновлень в розділі "Канцелярія" :)

Галина / 07.05.2019

Рюкзак прийшов швиденько. Дуже задоволена якістю, все як на фото.

МЫ

Чудово, чекатимо на вас знову!)

Ирина / 05.05.2019

Заказывала футболку, все безумно понравилось)

МЫ

Ми раді що вам в нас сподобалось :-)

Наталия / 02.05.2019

Заказывала у ребят носки, все дошло очень быстро и красиво упаковано, спасибо вам!)

МЫ

Дуже раді що вам все сподобалось, чекаємо на ваші нові замовлення)))

Олеся / 18.04.2019

Замовляла футболку на подарунок. Посилка прийшла вчасно, річ у гарному стані. Найголовніше - задоволений іменинник!)

МЫ

Супер-пупер, будемо раді прийняти в вас нові замовлення)

Уляна Возняк / 15.03.2019

Замовляла носочки, безмежно вдячна, вони шикарні і якість відповідна, ще великий плюс за оперативність, надіслали дуже швидко, і звісно буду замовляти ще

МЫ

Ми раді для вас старатись!)

Яся / 14.03.2019

Отримала класний, якісний худі за дуже короткий час. Велике дякую!

МЫ

Чудово, ми вам завжди раді))

Олександр / 23.02.2019

Швидка доставка

МЫ

Дякуємо, стараємось для вас)

Анна / 23.02.2019

Заказывала по номеру мобильного, все супер и быстро отправили) Спасибо!

МЫ

Чекатимемо на вас знову!)

Юрка / 18.02.2019

Все чьотінько, я задоволений! Найкращі рекомендації!

МЫ

Нам дуже приємно, чекаємо на вас знову :)

Юлія / 16.02.2019

Дуже швидка доставка, чудова якість, крута упаковка товарів. А саме головне дуже чемні та ввічливі люди) Дякую)

МЫ

Ми завжди вам раді і нам дуже приємно :)

Діанв / 02.02.2019

Дуже класний планер, бистра доставка

МЫ

Дуже раді що вас сподобалось, скоро в нас будуть круті обновки в розділі канцелярії)

Ада / 30.01.2019

Приятная ткань, качественный принт, быстрая доставка - все очень понравилось

МЫ

Супер))) З нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення!)

Христина / 25.01.2019

Вау, клас в вас тепер є сайт, спішу тепер замовити щось новеньке вже з сайту!)))

МЫ

Будемо раді прийняти в вас замовлення :)

Оставить отзыв

Оставьте отзыв о покупке

SHO SHO SHO SHO

Подпишись на наши новости

Вы сможете получать информацию о последних поступлениях и обновлении ассортимента

Ваше сообщение успешно отправлено!